Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79i86ř41í 81Č91e55r92n15ý

17. 10. 2014 12:48

Autore, ty nejseš člověk, ty jseš jenom atrapa člověka (bohužel správnější výraz nelze použít).;-€

11 0
možnosti
Foto

Tak za prvé - těžko by někdo dělal takovouhle věc jen tak, aby se prostě jen nechal zabít.

A za druhé - Darwinova cena je za to, když si někdo přivodí smrt hloupě a zbytečně. Tohle nebylo hloupě. Chtít pomoci někomu, kdo je v průšvihu, není nikdy hloupě a nikdy ani zbytečné.

Hloupý a zbytečný je tu akorát ten Váš článek. Jste pablb, pane...

30 0
možnosti
Foto

P13e93t78r 82B79u43r31i49a91n

17. 10. 2014 12:40

Pokud by mě někdo ohrožoval na životě a poblíž jste stál jen vy a jen vy mi mohl pomoci, jsem si jist, že by bylo po mě. Než by vám vůbec došlo, o co jde, měl bych po pohřbu. A pak by vyšel článek o tom, jak filozoficky jste o celé věci přemýšlel. Obdivuje odvahu kluka, který šel automaticky pomoct a neuvažujte jako reportér komerčního média.

15 0
možnosti
Foto

P90a96v18e76l 21R22e49m20e91š

17. 10. 2014 12:34

nikdo z nas tam nebyl, takze nevime jak se to presne stalo. vsechno jsou jen dohady a domnenky. jedinym svedkem je zrejme vrazedkyne a ona zachranena divka. kazdy z nas by se zachoval jinak. ten kluk si zaslouzi uctu, protoze se postavil zlu a zachranil druheho cloveka. bohuzel zaplatil nejvyssi cenu, je to smutne a nepsravedlive. tyto veci se stavaji a nelze jim nikterak zabranit. Uprimne,  vas clanek se mi nelibil.

15 1
možnosti
BT

veliká přírodo ty to vidíš, ten kluk šel na pomoc přesto že musel vědět že je ohrožen říká se tomu celkem běžně nasazení života pro pomoc bližnímu nebo zkráceně hrdinství, nemá to nic společného s chladným kalkulem od chladného kalkulu tu máme policii a s jejim výcvikem, ano možná kdyby se zamyslel tak by utekl a ta holka by asi byla mrtvá ale on by žil, stalo se co se stalo a ten kluk šel na pomoc hanět ho za to a naznačovat že to byl pitomec jako bývají kandidáti na Darwinovu cenu je celkem ubohé a hnusné

nechtěl bych vás mít v okolí kdybych potřeboval pomoc třeba byste nepomohl jen proto že byste se ušpinil či jen unavil

16 1
možnosti
Foto

Zkusil jste si představit možnost,  že ten kluk vůbec nemusel vidět nůž v ruce pachatelky, že k němu mohla být otočená zády, a že si myslel, že prostě jen na jeho spolužačku útočila rukama? V tom zmatku nemusela proběhnout správná informace mezi ním a prchajícími dalšími dívkami natolik zřetelně, aby ten nůž čekal. Ten hoch dělal judo, takže pokud by měla pachatelka prázdné ruce, měl by dost velikou šanci ji zpacifikovat. A za odvahu se jí postavit si obdiv zaslouží, toho by možná nebyl schopen ani někdo dospělý. Nebyl jsem tam, ale tuhle možnost bych viděl jako docela reálnou. Tenhle článek se Vám myslím moc nepovedl...

25 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Situace tam mohla být dost nepřehledná. Když chlapec uviděl, že tam jakási ženská cosi vyvádí, nejspíše tam hned vlítl, aby zasáhl. Byl fyzicky dosti zdatný a tak věřil, že to zvládne.

Soudím, že touto značně trapnou provokací se autor především snaží zviditelňovat sám sebe.

3 0
možnosti
MT

Obecná ostuda jsou především tyto vaše pologramotné slinty.

14 0
možnosti
Foto

Pane Polášku, máte se sebou nějaký problém?

12 0
možnosti
MD

Vážený pane Polášku, jste idiot.Rv

18 2
možnosti
JL

První dvě slova ne, ale pod ty tři poslední se podepisuju.

5 0
možnosti
Foto

No, já narozdíl od vás, jsem v rámci mezí slušný, a tak nebudu popisovat, co si o vás myslím na základě tohoto textu a vaší fotky...

9 1
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2305x
Člověk vyčnívající a jedinečný tak akorát, kterého občas něco zaujme tak, že o tom napíšu.

A jakožto dlouhodobě nezaměstnaný projektant, technolog a vůbec obecně "člověk technický" , schopný a ochotný okamžitě nastoupit do práce, se ve svém věku 50+ směji údajnému nedostatku technických odborníků.