Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Těžko to soudit, když jsme u toho nebyli. Holku měl údajně zachránit a svůj život obětoval. Pokud to tak bylo, je hrdina.

5 0
možnosti
RP

Nebyli jsme u toho.  Proto je taky podle mně dost velká pravděpodobnost, že mohl zůstat naživu a přesto tu holku zachránit.

0 5
možnosti
Foto

Pro politiky je to příležitost se zviditelnit a nasbírat plusové body.

0 0
možnosti
OS

Jsem rád, že jste se k tomu postavil čelem, a veřejně odsoudil snahu pomoci svému bližnímu v nebezpečí. Odvaha, sounáležitost, podpora. Takové nešvary musíme z naší společnosti vymýtit, stůj co stůj!

8 0
možnosti
BM

Takové chytrolíny mám nejraději. Jak můžeze vůbec takhle uvažovat.. Ten kluk viděl, že je jeho spolužačka ohrožována, tak samozřejmě jí spěchal na pomoc. Navíc to měl v povaze a v té chvíli si takový člověk ani neuvědomuje, že by mohl přijít o život... Avšak podle Vás by se měl akorát na to koukat, případně to nahrávat na mobil a pak to sdílet na sociálních sítích. Ano to byl byl také "hrdina"...

Velká antikarmaRvRv

21 0
možnosti
RF

R34o91m64a87n 40F64i74š62e48r

17. 10. 2014 13:10

karma za odvahu prezentovat nepohodlný názorR^

3 10
možnosti
BT

nepohodlný? nemáte problém rozlišit nepohodlný názor a ubohý názor?

10 0
možnosti
JS

Jste trapný, na Vašem místě bych někam zalezl a styděl se ukázat na veřejnosti.

12 0
možnosti
VT

Pro mě je Petr jednoznacne hrdina.Odsuzujete spatný odhad,bylo mu 16 a neváhal se svou pomocí ohrozené dívce.

Z vaseho clánku jsem smutný a pokud to ctou Petrovi rodice,tak pro ně to musí být tragedie.Rv

11 0
možnosti
RP

Hm, je to asi dva roky, co se na školním výletu v jezu na bočním rameni Moravy v Olomouci začal topit žák. Na pomoc mu tam skočila učitelka, potom tuším jeden instruktor a za ním druhý instruktor. Pod tím jezem se tak utopili celkem tři, čtvrtý instruktor zemřel po pár dnech v nemocnici.

Pročpak ti utopení, co v nezištné snaze pomoct skočili do toho jezu, taky nebyli oslavováni jako hrdinové a nedostali in memorian taky medaile?

Já vidím jen dva rozdíly. Za prvé zprávy z prostředí střední školy plné mladých šokovaných lidí jsou jaksi mediálně mnohem přitažlivější než záběry jakéhosi jezu, kde jenom padá voda . Plus do toho ještě potencionální pomatenec - schizofrenička.....

A za druhé tehdy zrovna nebyly volby.

Co takhle zkusit trochu o tom  zapřemýšlet?

1 8
možnosti
BT

co mění medaile na hodnocení činu? nikdo neskáče do jezu ani nejde pomoci kamarádce proto aby dostal medaili, a motat do toho volby je už zvláště hloupé

7 0
možnosti
OK

Generálem po bitvě.

3 0
možnosti
DT

Co je to za hyenu, tenhle kašparozní autor? 

Nebo je to jenom hlupák a troll?

25 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2305x
Člověk vyčnívající a jedinečný tak akorát, kterého občas něco zaujme tak, že o tom napíšu.

A jakožto dlouhodobě nezaměstnaný projektant, technolog a vůbec obecně "člověk technický" , schopný a ochotný okamžitě nastoupit do práce, se ve svém věku 50+ směji údajnému nedostatku technických odborníků.