Diskuse

Střílečka v Ostravě je nejspíš sebevražda policistou.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Aha. Měl tedy právo - jak chápu Váš článek - zranit kohokoliv kolem sebe, aby mohl spáchat sebevraždu. A mohou za to zlí personalisté.

0 0
možnosti
RP

Nic takového jsem tam nepsal.

0 0
možnosti
RM

Autor to píše velmi zaujatě, protože si v pozici střelce představuje sebe. Do exekuce člověka životní situace dostat může ale i nemusí - záleží na jedinci.

Co je ale hlavní - pokud už přijde exekutor, který to má soudně nařízeno, tak nikdo nemá co mávat samopalem a ohrožovat jím jiné osoby - to neomlouvá ani to, že je člověk dlouhodobě ve stresu apod. to se prostě nedělá a nechápu jak to autor, který se jistě považuje za inteligentního člověka, může omlouvat.

0 0
možnosti
RP

Představoval nepředstavoval, jen jsem popsal, co se tam podle mně s vysokou pravděpodobností stalo.

A pokud je mně známo, neomlouval jsem nic.

Pokud ovšem prostý popis událostí nezaměňujete za omlouvání.

A pokud ovšem za prostý popis událostí nepovažujete automatické zařazení toho konfliktu, bez jakéhokoliv zhodnocení, vyšetřování, rekonstrukce a podobně do příslušných bulváry preferovaných šuplíků typu "zlý dlužník postřelil lidi" nebo typu "exekutorovi se jeho odírání lidí nevyplatilo" a jiné ,jak si jen bulvár kvůli čtivosti může vymyslet. :-(

Či politici kvůli dolování politických bodů na úkor obětí takových událostí.:-(

0 0
možnosti
JN

po přečtení jsem došel ke dvoum závěrům:

1. autore ty jsi úplně blbej

2. já jsem blbej ještě víc, protože jsem tuto blbost četl a ještě na ni reaguju

1 0
možnosti
PB

Chlape ty seš buď totální dement nebo kryješ ty zločince taky.

1 2
možnosti

Protože Vy máte problém sehnat práci, automaticky naroubujete svou situaci na každého.

Pokud Vy máte problém sehnat práci a mluvíte pravdu o své praxi a vzdělání, chyba nebude v zaměstnavatelích. Bude ve Vás. Buď se musíte přestěhovat, jít s platem dolů a nebo vylepšit soft skills. Ale technicky nadaných a schopných lidí je stále málo.

1 0
možnosti
RP

Dokud budou manažeři, majitelé firem a personalisté brečet do sdělovacích prostředků, že nejsou technologové, technici , projektanti a zároveň pokud se ozvu na jejich pracovní inzeráty, tak jim nebudu stát ani za odpověď, tak žádný nedostatek takových lidí není.

A je to jen účelová nepravda šířená těmito lidmi.

0 0
možnosti
PB

P34e97t72r 44B28r23o55ž

21. 7. 2016 20:12

Nic, žádná životní situace, neopravňuje ke střelbě po lidech.

Postup policie by měl být v takovém případě jednoznačný: okamžitě ho jakkoli zneškodnit. Policajtům R^

5 0
možnosti

Ano, něco na tom možná bude. Navíc, pokud by dlužil tomuto státu, tak ani práce nic moc nevyřeší, neboť mu v nejlepším případě z výplaty nechají 9200 korun na měsíc, což není k životu ani k smrti. Ve srovnání se zavřenými kriminálníky, kteří mají zdama střechu nad hlavou, teplo, oblečení, obuv a stravu, se tento stát k dlužníkům chová opravdu hanebně...Rv;-€

2 2
možnosti
VH

Máte pravdu. Ovšem s drobnou připomínkou: to vše jen v případě, že se nedohodl včas na jiných splátkách a nechal problém dojít až k exekuci.

0 0
možnosti
EH

Je to možné, ale bohužel známe plno sebevražd, kdy se sebevrah rozhodl vzít někoho s sebou. Třeba ten pilot Lufthansy.

Ani nevím, jestli si dotyčný zaslouží omlouvat. Kdyby křičel Alláhu akbar, tak se tu na něj slítne smršť nenávisti a ne omluvné blogy. :-)

3 0
možnosti
RP

No, jak to ve skutečnosti bylo z jeho strany, si vzal střelec s sebou do hrobu.

A co se týká oficiální verze, bude v rámci možností, protože tam byli svědci, upravena či vysvětlena tak, jak to bude oficiálním orgánům vyhovovat.

Cenné by bylo, kdyby se z toho zásahu objevilo video.

5 2
možnosti
VS

Pokud by jste měl pravdu a nevylučuji to, tak to byl sobec, protože po mně "potopa" = co jeho žena a syn? Stejně to budou splácet a budou na to sami. Ale těžko soudit někoho, když jsme nebyli v jeho "kůži".

0 0
možnosti
RP

Problém je v tom, že když je člověk pod dlouhodobým tlakem, tak se obvykle změní.

0 0
možnosti
PK

Nemáte pravdu. Např. u bezpečnostních agentur právě velmi často dělají starší lidé a bývalí policisté. Ten problém byla asi někde jinde.

2 1
možnosti