Diskuse

Zachoval se Mišík jako chlap nebo nezachoval?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Zeman má právo udělovat vyznamenání. Pan Mišík má svaté právo vyznamenání odmítnout. Není nad čím dumat. Howgh.

1 0
možnosti

pokud měl v sobě takové zábrany že převzetí vysokého ocenění jehož si zaslouží by z rukou dnešního pana presidenta bylo degradací onoho ocenění pak to jistě chlap je, to je ale jen jeden úhel pohledu, ono ocenění je presidentem jen předáváno jeho hodnota je jinde, otázkou je zda všichni kdo ho převzali měli stejné zásluhy jako pan Myšík a také si ho zasloužili, to ať si každý posoudí sám

0 0
možnosti

Zapeklitá věc. Když budu souhlasit, že se Mišík zachoval jako chlap, musím bohužel připustit, že můj oblíbenec Jiří Suchý se jako chlap nezachoval, když vysoké vyznamenání přijal. A takový odsudek si on určitě nezaslouží. Takže já tento problém raději nechám koňovi, ten má větší hlavu. :-)

1 0
možnosti
Foto

Nevidím důvod to řešit...je to jeho plné právo včetně důvodů...a navíc, i omluvenka byla odeslána a myslím, že byla omluvenkou slušného chlapa :)

4 0
možnosti
Foto

Zkouším si představit, že bych byl muzikantem a zároveň třeba bratrem poslankyně Buzkové a sdílel s ní její šok z aféry Olovo. A že náš přítel novinář by byl obviněn za tu sprostou špinavou hru dnešním prezidentem. Pak bych náramně spěchat pro státní vyznamenání! Možná. Možná někam jinam. Třeba na nádraží, abych nepromarnil šanci užít krásného podzimního dne, v němž ještě tu a tam hřib modrovous se ješte krčí, opěnky pně obepínají a čas penízovek už je staví na sametové nohy.

0 0
možnosti
Foto

Zachoval se jako umělec. Před listopadem 1989 by mazal na hrad až by se za ním prášilo. A teď v opilosti neexistující svobodou a demokracií si hraje na pražskou honoraci, aniž by si uvědomil, že ten metál určitě nenavrhoval ten, kdo mu ho chtěl jen předat. A moc bych za to nedal, že o tom, že by nějaké takové ocenění mohl dostat věděl. Jako muzikant pořád dobrý, jako občan, bídák bídné doby. Osobně, bych na místě prezidenta rozdávání jakýchkoliv metálů zrušil. Ve světovém měřítku jsou vyznamenáváni s 99% České nuly a ještě dělají obstrukce.

2 10
možnosti

Před listopadem 89 by na hrad nemazal, protože na rozdíl od mnoha jiným soudruhům kulturně nesloužil. Takže smůla. Jo kdyby zpíval pro mladé komsomolce, mohl být zasloužilý, nebo dokonce národní umělec. Takhle byi i zakázaný. Rv

6 0
možnosti
Foto

Pan Mišík se zachoval jako velmi neskromný chlap - čekal bych že se vzdá ocenění kvůli  tomu,  že si ho třeba nezaslouží, nebo tak něco. Jemu se ale nezdá osoba, předávající řád - tuto osobu kádruje a veřejně pranýřuje.

3 8
možnosti
Foto

A kdo má kádrovat prezidenta? Nějaký přeskromný smrad? Někdo, kdo je autorem například akce olovo? Nebo nikdo? Nikdo??? A co tu tedy děláte vy? Mlčíte snad?

0 0
možnosti
Foto

Nevím jestli se Mišík zachoval jako chlap, ale zachoval se slušně, že to předem oznámil.

4 0
možnosti
Foto

Pan Mišík dospěl k závěru, že pro svůj život nepotřebuje metál, který mu bude udělen jedním parvenu. Jeho muzika zůstane stejná, on zůstane stejný. Nemusí pro kousek železa sklonit hlavu. Bravo, Mišík!R^

9 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli by se pro pojmenování "parvenu" nenašla spousta jiných a daleko vhodnějších kandidátů.

0 0
možnosti

L43e51o 18W64o72l83f

28. 10. 2013 11:38

Vladimír Mišík se zachoval jako chlap!  Přesně tak, jak bych to od rockera očekával.

7 0
možnosti