Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J93i78ř74í 19K73i58n32d83l

28. 10. 2013 11:23

Každý z nás by měl mít určité zásady, které by měl dodržovat aby si vážil sám sebe. Plně chápu Mišíka, kterého poslouchám od dob,co zpíval se skupinou The Matadors, že odmítl převzít vyznamení od osoby, kterou představuje náš prezident. Já být na jeho místě udělám to samé. Proto si jej za ten postoj vážím. Je to chlap.

7 0
možnosti
JN

Co si budeme povídat, já jsem si jist, že já na takovém místě nikdy nebudu. A vy?

0 0
možnosti
PV

Nikdy mě nenapadlo, že Mišík je takový ubožák, co se poveze na laciné antizemanovské vlně. To jsem myslel, že má svobodnějšího ducha...

1 8
možnosti
MP

Nikdy mě nenapadlo, že Vysočan je takový ubožák, co se poveze na laciné antimišíkovské vlně…

0 0
možnosti
JZ

Ačkoliv púostoj pana Mišíka v podstatě chápu jako podporu Karla S., zklamaného a poněkud zahořklého  miláčka pražanů, je mi daleko bližší pan Čuba, který dokázal v té minulé době nevídané organizační schopnosti.jezdím často do Luhačovic a mnohokrát jem se tam setkal s lidmi ze Slušovic. Ani jednou jsem neslyšel jakoukoliv výtku proti panu Čubovi, naopak jen chválu.Po převratu se náš nový  prezident za  vydatné pomoci ,,podařeného pána" Devátého zasloužil o zničení Slušovického podnikání Škoda ,lidé typu pana čuby měli být využiti při reorganizaci naší země .Místo výstavby se u nás jen a jen kradlo a prodávalo.Peníze mizely v nenávratnu a my jsme nepochopitelně jen němě zírali a.dnes , když je stát holý a  vykradený nevíme si si rady.Umělci jako byl pan Havel ,Mišík a já nevím kteří ještě , nás z bídy  nedostanou.Zase to zůstane na těch obyčejných lidech, kteří pracovali ať tu byl jakýkoliv režim.Samotný pan Mišík však není tak až významná osoba, aby dělal taková nemoudrá gesta.Pan Zeman je především prezident, kterého zvolila většina národa, tak by se  Mišík měl chovat dle toho a ne jako uražený ješita.Podobně hloupý je hošík Diensbíerú, který se domnívá, že něco vyhraje.Ne naopak spadne do neznáma.

4 5
možnosti
PV

O tom Čubovi jste to napsal pěkně R^

2 2
možnosti
JL

Vláďa je charakter.V

5 0
možnosti
LB

myslím si,že je to dneska nějaká taková móda...dělat vše na truc Zemanovi...a tím nechci říct,že si on o to svými nestandartními kroky nekoledoval:-)

4 1
možnosti
PP

Obdivuji všechny, kteří tady pode mnou s vámi slušně diskutují. Mě spíš mrazí z té slizkosti, jíž váš výtvor překypuje.

2 1
možnosti

Je smutné, ovšem pro nemalou část lidí charakteristické, že stejně jako vy hodnotí činy jen podle "hmotných" měřítek" (nezvýší se mu nájem, nezakážou mu pracovat,...). Víte - existuje také něco jako čest, určitý hodnotový žebříček, zachování sebeúcty...Ano, tyhle věci nic konkrétního, hmotného nepřinesou...ale právě lidé, pro které jsou tyhle pojmy na první místě, jsou elitou národa

7 1
možnosti
SH

Čest, sebeúcta, úcta k životu a zdraví druhého - tyto pojmy dokonale zničila sebranka poslední vlády Nečase a spol. Kalousek, Drábek, Heger, Nečas, Schwarzenberg a další jejich nohsledi. A mnozí je tady oslavují. A Mišík a ostatní "umělci" držel hubu. Ale teď je módní se beztrestně strefovat do Zemana, tak proč ne. Dajli Mišíkovi medajli nebo nedajli, protože on hrdina ji nechce zrovna od Zemana, je to jeho volba. Akorát že tím ukazuje, jak je poplatný době.

2 3
možnosti
RK

Ono je tak nějak úplně jedno co psal Zeman před rokem 89. Pro mě je důležité co dělal jako předseda vlády, předseda sněmovny, nebo jako prezident republiky. A musím říct, že v těch třech posledně jmenovaných funkcí se nějak extra demokraticky a slušně neprojevil. Už jen to, že jeho jméno a xicht figuruje v nějaké politické straně je něco příšerného. O jeho krocích jakými se nesmazatelně zapsal po politické nekultury ČR raději ani nemluvím.

5 0
možnosti
RP

Není potom taky úplně jedno, co dělal Mišík před rokem 1989?

1 1
možnosti
JP

J57a59n 46P91a90v64l68í91k

28. 10. 2013 10:39

Chápu V. Mišíka, že se mu ekluje převzít vyznamenání od M. Zemana.

12 0
možnosti
JN

Ono je ještě nutno vzít v úvahu, že kdyby se presisdentem stal pan Schwarzenberg, měl by svůj seznam vyznamenaných, a ten je jistě odlišný od seznamu pana Zemana. Takže by pravděpodobně pan Mišík nemusel řešit zda přijmout či nepřijmout.

Pan Mišík odmítl být na stejném seznamu vyznamenaných jako vysloužilý nomenklaturní kádr Čuba. Je to jistě projev zásadovosti, který si zaslouží ocenění. V případě, že by ten seznam sestavoval pan Schwarzenberg, byli by vyznamenaní na stejném seznamu s Josefem Mašínem.  A čistě hypoteticky doufám, že podobně jako dnes pan Mišík, by se zachovali všichni a Vladislavský sál by byl prázdný.

5 0
možnosti
JL

Ano, něco podobného jsem chtěl napsat - prostě je tady pár lidí, které by Zeman rád vyznamenal, ale ti lidé by se v pozvané společnosti asi necítili úplně nejlépe.

1 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2305x
Člověk vyčnívající a jedinečný tak akorát, kterého občas něco zaujme tak, že o tom napíšu.

A jakožto dlouhodobě nezaměstnaný projektant, technolog a vůbec obecně "člověk technický" , schopný a ochotný okamžitě nastoupit do práce, se ve svém věku 50+ směji údajnému nedostatku technických odborníků.