Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lahab

7. 5. 2012 19:11
Podle Vás je tedy..

... lepší dávat lidem peníze bez práce, aby náhodou nekradli? A není to tak náhodou již výpalné? Jsem spíše názoru, že sociální dávky by měly sloužit pro krátkodobou pomoc člověku v nouzi a ne k dlouholetému spokojenému životu. A pakliže se někdo rozhodne krást, tak nechť je náležitě potrestán. Ale vězením ve smyslu galej, nikoliv rekreačním zařízením, jak je tomu nyní.

1 0
možnosti

ikaika

7. 5. 2012 21:28
Re: Podle Vás je tedy..

dyk more - ono to tak funguje;-D

0 0
možnosti

Pacik

7. 5. 2012 17:48
Tak nevím...

....jak ty sběrny mají správně fungovat.Shodou okolností jsem dnes odvážel starý šrot.Vyloženě svůj.Pan šéf to omrknul,bylo zváženo,vyloženo.Potom si z OP opsal totožnost,adresu,opsal č.auta a nakonec mne vyplatil.Tak nevím,kde je problém.Takto to snad dělají všude.Nebo ne?:-)

0 0
možnosti

kOBLICH

7. 5. 2012 18:16
Re: Tak nevím...

Všude, ale jen u někoho. Možná byste se divil, kolik tun šrotu letos v té sběrně ještě odevzdáte ;-D

3 0
možnosti

jurneff

7. 5. 2012 16:43
Pokud ta čísla jsou pravdivá,

jde o významné prorůstové opatření. Otáčení železa do hutí a zpět do spotřeby roztáčí kola ekonomiky. Romové by měli dostat vyznamenání od ekonomů sociální demokracie, například od takového pana Mládka. Vždyť jen kolika dělníkům dává parta cikánů práci likvidací "opotřebovaného kovového materiálu"! I ti bohatí důchodci (bába a dědek) vytáhnou z pod slamníku nakonec nečinně ležící úspory a nakoupí nové okapy a svody!

1 0
možnosti

stařec bez moře

7. 5. 2012 16:40
Samozřejmě.

Stát tuhle zlodějnu doslova podporuje. Tím, že okradený musí věc koupit, oživuje spotřebu, to, že sociálně slabí loví železo, je zaměstnává a oni nezlobí jinde, a taky je to na úkor firem, občanů a někdy i státu finančně zabezpečuje.

1 0
možnosti

Jan Zamazal

7. 5. 2012 16:34
ty cisla o skodach

jste vzal kde?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS