Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pepan A2

15. 6. 2011 12:28
Tak v tomhle se těžce mýlíte.

"Takový odborářský boss je, co se týká působení v odborářském hnutí, na vrcholu kariéry. Nemá už kde postoupit, jedině jít či spadnout zpátky dolů."

Dalším krokem je naprosto logicky vstup do velké politiky. Jenom se podívejte, kam to dotáhl třeba "táta" Falbr. Dneska hnípe v Bruselu za peníze, jaké nemá ani náš prezident a protože ničemu nerozumí, za více než dva roky u něj není zaznamenána žádná aktivita. Sám se vyjádřl v tom duchu, že diskutuje jenom k tématům, kterým rozumí. Protože ale ničemu nerozumí, k ničemu se nevyjadřuje a jenom hřeje židli. 

0 0
možnosti

semelik

16. 6. 2011 13:55
židli hřeje, pokud tam dorazí, a to naprosto není nutné

Úplně stačí jenom dodat číslo konta.

0 0
možnosti

Nero

15. 6. 2011 11:59
Asi neznáte volební systém v odborech.

Tam je stále systém komunistických voleb.Žádná změna tedy nehrozí

Změna je možná jen systémem vybírání členských příspěvků.

Ale to by musel zákon říct,že vybírat strháváním ze mzdy je zakázáno.

0 0
možnosti

petrph

15. 6. 2011 11:37
už jsem se bál

Že oním dalším alternativním důvodem bude Kalouskova poezie.:-)

Ale vážně, přiznejme si upřímně, kolik ze současných poslanců, senátorů i ministrů toho před svým zvolením udělali pro své voliče tolik, a projevili tolik odhodlání prosazovat jejich  zájmy, jako jako odboroví předáci pro své odboráře?? A kdo má dostat  větší důvěru v případných volbách,zda odborový funkcionář který po celé volební období prosazoval  potřeby zaměstnanců, má za sebou zřetelné výsledky, který se  nevyhýbal   střetům ani názorově ani osobně,šel i do rizika, atd...

než jakýsi pochybný kandidát politické strany, jehož tvář se mediálně objeví pár týdnů pře volbami  s pusou plných nereálných slibů, které ani nehodlá splnit, protože předem ví )a voliči to ví taky), že jeho jedinou úlohou v parlamentu bude zvedat ruku dle rozkazů své strany a brát za to statisícový´plat.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2305x
Člověk vyčnívající a jedinečný tak akorát, kterého občas něco zaujme tak, že o tom napíšu.

A jakožto dlouhodobě nezaměstnaný projektant, technolog a vůbec obecně "člověk technický" , schopný a ochotný okamžitě nastoupit do práce, se ve svém věku 50+ směji údajnému nedostatku technických odborníků.